DE BBANK

Amersfoorts Ambacht

mockup

Spelenderwijs telkens weer een andere bank!

Door het eenvoudige 'puzzelsysteem' is de BBank voor iedereen op een andere, eigen manier te gebruiken. In 5 minuten verander je hem -zonder gereedschap- in wat je nodig hebt: een tweezitter, een loungebank, of je verbindt meerdere banken naadloos met elkaar tot zit-eiland of hoekbank. 
Doordat de elementen én kleuren op honderden manieren gecombineerd kunnen worden maak je zelf je perfecte bank op maat.

 De maatvoering maakt de BBank bij uitstek geschikt voor langere mensen.

Bekijk de  video

Bijzonder: door de spannende combinatie van stoer onderstel en speels afwisselende bekleding is dit een bank waarvan elke ruimte opfleurt.

Amersfoorts Ambacht: Voor de BBank worden door vakmensen de beste materialen voor jou geselecteerd. Elke bank wordt voor jou met de hand op maat gemaakt in Amersfoort. De BBank is een ontwerp van interieurarchitect Mirjam Schippers. De BBank is ook te vinden in de Google Sketchup Library. 

Je kunt proefzitten op, voelen aan en spelen met een BBank op afspraak. Soms staat de BBank bij winkels in een showroom. Soms is het handiger om bij mij in de studio te komen kijken. Neem daarom even contact op om te kijken wat handig is. Dan zorg ik zo mogelijk dat ik er persoonlijk bij ben om je vragen te beantwoorden. 

Screen

Maten. (Prijzen momenteel even op aanvraag)

Photo

BBank 150

 • aantal personen
 • rugsteunen 2
 • leuningen 2
Photo

BBank 180

 • aantal personen 2
 • rugsteunen 2
 • leuningen 2
Photo

BBank 210

 • aantal personen
 • rugsteunen  3
 • leuningen 2
Photo

BBank 240

 • aantal personen 3
 • rugsteunen 3
 • leuningen 3

Verwacht

uitbreiding van de BBank-familie...

De feiten

Alle BBanken kunnen aan alle kanten (!) naadloos aan elkaar gekoppeld worden zonder extra onderdelen. De zithoogte is standaard 40 cm.

Het onderstel wordt ambachtelijk gemaakt van met zorg uitgekozen onbehandeld massief en natuurlijk gedroogd eikenhout. Een ideale combinatie met een eiken parketvloer. Het onderstel heeft 6 massieve vierkante poten. Elke bank wordt voor jou door Amersfoortse vakmensen op maat gemaakt. Een exemplaar met iets hogere -of lagere- poten of een andere kleine aanpassing is daarom geen probleem.

De kussens zijn stevig. Een BBank wordt op maat gemaakt en kan daarom met elke willekeurige bekleding gestoffeerd worden. Ik kan je een persoonlijk voorstel doen op basis van de enorme voorraad van de stoffeerder. Specifieke stof (of leer) bestellen kan natuurlijk ook. Op veel foto's zie je Facet bekleding. Deze oersterke vilt-achtige stof bevat 70% wol en wordt volledig gemaakt uit gerecycled materiaal. Er is keuze uit 31 kleuren. Geen idee? We komen er samen altijd uit! 

Een BBank bestaat uit een onderstel, rugsteunen, armleuningen en platte zittingen. Garantie: op het onderstel heb je 5 jaar garantie. Voor het stiksel geldt de fabrieksgarantie van een jaar, op de meeste stof wordt drie jaar garantie gegeven. Alle garanties zijn uiteraard alleen geldig bij normaal gebruik.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw. Je betaalt 50% van het totaalbedrag bij bestelling en 50% na levering. Afhankelijk van de locatie kunnen hier nog bezorgkosten bij komen. Dit hoor je uiteraard van tevoren. Hou rekening met een leveringstijd van minimaal drie maanden. Natuurlijk kom ik jouw BBank(en) persoonlijk bij je afleveren.